Activitats i tallers

CAMINADA POPULAR

Sortida a les 8:30h des del Pavelló d’Argelager. Petita explicació del perquè de la ruta i del mite del “Kàrvadan”.

Durada: 4 h aprox

Caminada per camins amples (tret de l’últim tros). Argelaguer- Mas Espuella- camí de Sales (per Conques de Baix)- Sales de Llierca i Bores del Borró (veurem si tornem pel mateix camí ho fem ruta alternativa).

Porteu lots i roba que es pugui embrutar.

“La ruta del Kàrvadan està inspirada en les novel·les fantàstiques del mateix nom escrites per Carles Batlle. Les aventures tenen lloc a l’Alta Garrotxa en un temps i un espais mítics. Al bloc http://karvadan.blogspot.com.es/ podeu veure alguns dels itineraris a fer.

Argelaguer té un lloc destacat a l’inici del primer volum -La llegenda de l’impostor- i en bona part del segon -Sota l’ombra del drac de pedra-.”

ESCOLA DE CIRC EXPRESS. Cia. Contaminando Sonrisas

Hora: 11:00h

Un taller a càrrec de Contaminando Sonrisas on experimentar amb diferents disciplines del món del circ. La majoria del material que trobareu és reciclat i l’objectiu principal és despertar la imaginació i creativitat dels participants. Tot amenitzat amb música de fons.


TASTET D’ECSTATIC DANCE

Hora: 10:30h (durada d’1h 30min)

Imagina un espai de dansa totalment lliure…Un espai sense judicis, ni regles, ni coreografies…Imagina un espai, on el moviment no és solament dansa, sinó també un camí d’exploració, de joc, de descoberta personal, on es despleguen noves facetes de la teva sensibilitat. Vina a distrutar d’un petit taller on deixar-te anar.


PINTA CARES

Al llarg del dia podreu pintar-vos les cares i convertir-vos en el que més us agradi.


EXPOSICIÓ INTINERANT I XERRADA INFORMATIVA DE CONTAMINANDO SONRISAS

Per a conèixre més sobre el projecte de Contaminando Sonrisas hi haurà un conjunt de fotografies de les expedicions realitzades anteriorment a diferents indrets i també es farà una xerrada informativa sobre el projecte a mans dels seus creadors.

 

Subscriu-te al nostre colom missatger.

Rebràs informació dels pròxims concerts, curiositats que ens passen, promocions... tot per seguir joglant!

Ja estàs subscrit! aviat rebràs notícies nostres ;)

Pin It on Pinterest

X