logo hora de joglar

Llegeix-nos…

Un recull de les nostres històries, del què fem, per on passem, on anirem… tot allò que ens fa joglar un dia i un altre…

Ja tens el PRESENT a les mans. Ara et toca viure’l!
Toca escoltar PRESENT a un volum alt. Deixar-te portar per les ganes de ballar. Cantar les seves cançons a viva veu. Compartir aquest regal amb la teva gent, i per sobre de tot, sentir-lo dins teu.
Escolta’l, balla’l i canta’l quan i com tu vulguis. A casa, al carrer, sota els llençols o al cim més alt. Viatjant en tren, volant en globus, caminant pels prats, corrent per la platja. En dies de pluja fina, de fosca tempesta, sota un sol radiant o una lluna encisadora. En moments de calma, temps de revoltes, dies d’alegries o nits fosques.
Si t’agrada la nostra música i vols que el PRESENT no deixi d’estar viu, t’ho posem ben fàcil! Vine als nostres concerts, anima’t a compartir la nostra música, visita el nostre web, comenta’ns a les xarxes socials i, si vols, pots col·laborar amb el nostre projecte comprant el disc, en format físic o digital, en el següent enllaç:
COMPRAR “PRESENT”
El dijous 6 d’abril, celebrem l’inici de gira a casa, a la Mirona de Salt,
amb la millor presentació per al Present que ens podríem imaginar: L’Aniverfest Xoriguers, una de les millors festes universitàries de tot Catalunya. Si ens vols acompanyar, pots aconseguir la teva entrada
clicant aquí
HORA DE JOGLAR
Moltes gràcies per joglar amb nosaltres. Ens veiem ben aviat!

Aviat més notícies…

Subscriu-te al nostre colom missatger.

Rebràs informació dels pròxims concerts, curiositats que ens passen, promocions... tot per seguir joglant!

Ja estàs subscrit! aviat rebràs notícies nostres ;)

Pin It on Pinterest

X